Activitats en vídeo

En aquesta nova secció de EL MUSEU DES DE CASA anirem afegint totes aquelles activitats organitzades pel Museu d'Art de Sabadell gravades en format digital, per a totes aquelles persones que no hi van poder assistir presencialment en el seu moment.

DESCOBREIX LES JOIES DELS MUSEUS DE SABADELL. DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS'2021. Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. Museu d'Art i Museu d'Història de Sabadell, l’Espai Cultura I l’Espai Natura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

LLORENÇ UGAS DUBREUIL. TOT EL QUE NO MIRES DESAPAREIX. ENTREVISTA. EXPOSICIÓ TEMPORAL, DEL 25 DE MARÇ AL 27 DE JUNY DEL 2021.A CURA DE RITA ANDREU. ORGANITZACIÓ:MUSEU D'ART DE SABADELL

CONFERÈNCIA "MITES I ART. REVISANT ARQUETIPS". 5 de març del 2021. A càrrec de Mireia Rosich, historiadora de l’art i directora de la Biblioteca museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. En el marc del Dia de la dona. Activitat complementària de l’exposició “L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat”.

PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ "FINA MIRALLES. PARAULES FÈRTILS 1972-2017" A LA CASA ELIZALDE DE MARCELONA. 10/03/2021. A cparrec de Miriam Alcaraz, directora de La Casa Elizalde, Pilar Bonet i Maia Creus comissaries de l'exposició, Carles de la Rosa, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sabadell i Ruth Toribio, consellera de Salut i Cultura del Districte de l'Eixample de Barcelona.

VISITA GUIADA A L'EXPOSICIO TEMPORAL "L'HOME NU. TOT DESPULLANT ELS ARQUETIPS DE LA MASCULINITAT. Del 10 de febrer fins el 6 de juny del 2021. A càrrec de Txema Romero, director del Museu d’Art de Cerdanyola, comissari de l'exposició, conjuntament amb Fina Duran historiadora de l’art i tècnica especialista en Patrimoni i Arts Plàstiques de la Generalitat de Catalunya Organització: Oficina de Patrimoni Cultural de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, el Museu d’Art de Cerdanyola, el Museu Abelló de Mollet del Vallès i el Museu d'Art de Sabadell.

  •  

PRESENTACIÓ DEL LLLIBRE "SABADELL. CAMERA I ACCIÓ. DEL LENTIPLASTICOCROMOCOLISSERPENTIGRAHF AL DIGITAL".27/01/2021. A càrrec de Carles de la Rosa, regidor de Cultura i d’Albert Beorlegui, autor del llibre, amb la col·laboració de: Jaume Torrella i Carola Magem (dssenyadors gràfics), Albert Juan Paumiola, (estudiós dels orígens del Saló Imperial), Montserrat Cortadellas ( filla de Ramon Cortadellas, principal exhibidor cinematogràfic de Sabadell), Pere Cornellas (expresident del Cine Club Sabadell) i Josep Rota (director del Certamen Estatal de Vídeo Ciutat de Sabadell (1996-2008), Delegat d'Espanya a la UNICA i cineasta amateur).

CONFERÈNCIA "AGUSTÍ MASVIDAL (1920-2020). LA PRECISIÓ DE LA MIRADA.18/12/2020 A càrrec de Jésica Martí, historiadora de l'art del CAEM de la Universitat de Lleida, Manuel Costa, president de la Fundació Ars i Engràcia Torrella, directora del Museu d'Art de Sabadell.

  •  

MUNTATGE DE L'EXPOSICIÓ "AGUSTÍ MASVIDAL (1920-2020). LA PRECISIÓ DE LA MIRADA", del 10 de setembre del 2020 al 10 de gener del 2021.