FINA MIRALLES. PARAULES FÈRTILS 1972-2017. Exposició temporal al Centre Cultural Casa Elizalde de Barcelona

Horari: https://www.casaelizalde.com/
Lloc: Centre Cultural Casa Elizalde, Barcelona. C. València, 302
Preu: Consultar

Índex de l'article

Del 8 al 31 de març del 2021.

Adaptació de l’exposició produïda pel Museu d’Art de Sabadell amb motiu de l’edició de l’arxiu textual de l’artista en quatre volums, publicats per la Fundació Ars amb la col·laboració del museu, l’any 2018.

Comissàres: Maia Creus i Pilar Bonet


 

L’exposició, «Fina Miralles. Paraules Fèrtils 1972-2017»  presenta el resultat de tres anys de recerca duta a terme per Maia Creus entorn de l’escriptura de Fina Miralles al llarg de 45 anys i que culmina amb l’edició d’aquest arxiu textual.

Coincidint amb la gran exposició «Soc totes les que he sigut» al MACBA, la mostra a Casa Elizalde es proposa com un esdeveniment que orbita al voltant del gran astre Museu. Una invitació a posar llum en la veu, l’escriptura i els treballs més íntims i menys coneguts de Fina Miralles realitzats a partir de 1984, de retorn del viatge a Sud-Amèrica que va marcar un abans i un després en el seu itinerari vital i creatiu.

Fina Miralles és una dona artista. Dona sàvia del segle XX que ens ofereix lectures indispensables pel segle XXI sobre el nostre arrelament a la natura, la cura de la terra d'on venim, el do visionari i la necessitat de posar en relació la vida material i la vida espiritual en una cultura excessivament centrada en la productivitat,  l’individualisme i  el model patriarcal.

Més informació: https://www.casaelizalde.com/