Serveis

Biblioteca

La biblioteca i arxiu del MHS està oberta a tothom qui vulgui consultar-ne els fons especialitzats en temes d’arqueologia, indústria tèxtil, numismàtica i història local.

Per a consultes tel. 93 727 85 55 (de 9 a 14 h) o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consultes de les col·leccions

El MHS disposa d’uns importants fons de béns mobles que es poden consultar per a la realització d’estudis i investigacions. El museu cedeix espais de treball al magatzem als investigadors que ho sol·licitin.

Per a consultes tel. 93 727 85 55 (de 9 a 14 h)  o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Préstecs i reproduccions

El MHS deixa materials dels seus fons perquè es mostrin en exposicions d’altres museus o institucions. Així mateix, té un servei de reproducció fotogràfica que pot estar subjecte a pagament segons les ordenances municipals.

Per a consultes tel. 93 727 85 55 (de 9 a 14 h)  o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Pràctiques d’estudis

El MHS estableix convenis de col·laboració amb les diferents universitats per tal d’acollir estudiants (obtenció de crèdits i realització de pràctiques).

Cessió d’espais

El MHS disposa de dos espais que poden ser cedits per organitzar-hi activitats: el pati i la sala d’actes (tots dos amb capacitat per a 60 persones). La cessió pot estar subjecta a pagament segons les ordenances municipals.

Ordenança fiscal núm. 3.18. Taxes dels Museus Municipals i de l'Arxiu Històric de Sabadell

Llegeix més...

Què hi puc comprar

A la botiga del Museus d'Història de Sabadell, hi podeu comprar totes les publicacions del museu, com també pòsters, postals...