JOAN VILATOBÀ A PHOTOESPAÑA

La XVII edició del Festival dedica la seva programació a la fotografia espanyola i proposa un recorregut per les diferents generacions i enfocaments produïts des dels seus orígens fins l’actualitat.

La XVII edició del Festival dedica la seva programació a la fotografia espanyola i proposa un recorregut per les diferents generacions i enfocaments produïts des dels seus orígens fins l’actualitat, donada la seva riques, energia i pluralitat.

Participaran a PHE14 440 artistes visuals, el 70% espanyols, entre els que es troben Josep Renau, Joan Vilatobà, Ortiz Echagüe, Eugeni Forcano, Alberto Schommer, Ramón Masats, Cristina García Rodero, Cristóbal Hara, Alberto García-Alix, Pablo Genovés, Jordi Socías, Pilar Pequeño, Cristina de Middel, Ricky Dávila, Rosell Meseguer, Linarejos Moreno, Miguel Ángel Tornero i Óscar Monzón.

El Festival presenta 108 mostres comissariades per experts como Joan Fontcuberta, José María Parreño, Josep Vicent Monzó, Oliva María Rubio, Rafael Levenfeld, Valentín Vallhonrat, Cristina Zelich, Luis Díaz Díaz, Iñaki Domingo, Charlotte Cotton, Iñaki Bergera, Horacio Fernández, María Millán i Julio César Abad.

Madrid, Alcalà d’Henares, Alcobendas, Conca, Getafe i Saragossa són les seus de PHE14 que, excepcionalment, acull 8 exposicions a sis ciutats més.

La programació es completa amb tallers de fotografia, visionats de portafolis, visites guiades, tallers familiars, projeccions, una fira de fotolllibres i concursos com Un día en la vida de Madrid i Memorias fotográficas

La XVII edició de PHotoEspaña, que ha rebut recentment la Medalla d’Or al Mèrit a les Belles Arts, es celebra del 4 de juny al 27 de juliol, encara que moltes exposicions continuaran obertes a l’agost i setembre.

Més informació:   PHOTOESPAÑA 2014