EL MHS PARTICIPA EN UN NOU CURS DE LA FUNDACIÓ BOSCH I CARDELLACH

La Fundació Bosch i Cardellach, conjuntament amb altres centres d’estudi del Vallès, el CORE Patrimoni Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb la col·laboració del Museu d’Història de Sabadell, i amb el suport de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), organitzen aquest curset per resseguir la incidència d’aquest període, 1931-1945, al Vallès.

El curs com és habitual, es durà a terme entre octubre i novembre i va dirigit a professors, estudiants i ciutadania en general. Constarà de set sessions a càrrec d’historiadors, especialistes en l’època i en el coneixement del nostre territori, que ens oferiran les seves recerques, en alguns casos inèdites, de la història de la comarca. La sessió inaugural serà el dia 19 d’octubre a la Sala de d’Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, a càrrec de José Luís Martin Ramos, Catedràtic d’Història Contemporània. La resta de conferències seran entre el 26 d’octubre i el 30 de novembre de 2016, els dimecres de 19 a 21h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell. A més a més de les ponències teòriques s’organitzaran dues sortides, amb l’objectiu de poder visitar escenaris relacionats amb els continguts del programa del curs.

El MHS participa en:

- Sortida del dia 5 de novembre: "Sabadell 1931-1945: itinerari pels espais de memòria", de les 10 h a les 13 h.

- Conferència del dia 16 de novembre: "Sabadell i els espais de memòria de la Guerra Civil", a càrrec de Josep Alavedra (Fundació Bosch i Cardellach) i Genís Ribé (MHS), a les 19 h.

   

Podeu consultar el programa en detall aquí