RSS

Destaquem

EXPOSICIÓ DELS APARELLS ELÈCTRICS CEDITS PER L'EMPRESA ABB

Fa pocs mesos, l’empresa ABB SA de Sant Quirze del Vallès va  donar  nou aparells elèctrics al Museu d’Història de Sabadell. Aquests aparells, l’empresa els feia servir per fer proves a les seves instal·lacions de Sabadell. Van ser fabricats a Sabadell entre els anys 40 i els 80 del segle XX  per CES i ASEA –CES, empresa  que el 1988 queda integrada a la multinacional ABB, que fins  l’any 2000  va tenir activitat a Sabadell.

INFORMACIÓ, IMATGES I NACIONALISME. MUSEU D'ART

Durant aquest primer trimestre de l’any el Museu d'Art de Sabadell ha augmentat el número de consultes sobre el fons i dels permisos de reproducció d’obres de la col·lecció, respecte els anys anteriors.

PREMIS AMC DE MUSEOLOGIA 2014

El dijous, 20 de març es va celebrar l'acte de lliurament dels Premis AMC de Museologia 2014, al Museu del Disseny de Barcelona.

LES PARAULES A L'ARBRE DE FINA MIRALLES A VIGO

El passat 2 de maig la Galería PM8 de Vigo inaugurà l’exposició Tender tentatives of words, comissariada per Anja Schneider, en la qual l’acció Paraules a l’abre de Fina Miralles (1975) acompanya les obres dels artistes Alejandro Cesarco, Jiří Kovanda, Loreto Martínez Troncoso i Jesús Pedraza Villalba. L’exposició es podrà veure fins el 31 d’agost.

Més destacats

RSS

Agenda

DIA INTERNACIONAL DEL MUSEUS. Museu d'Història de Sabadell

Horari: del 12 al 18 de maig
Lloc: a les xarxes
Preu: gratuït

Entra i participa en el joc Què en saps dels Museus de Sabadell?

Obrim finestres: la cabana prehistòrica del museu

Totes

Exposicions temporals

AGUSTÍ MASVIDAL (1920-2000) CENTENARI

 

EN PREPARACIÓ

L’any 2020 fa cent anys del naixement de l’artista. Ocasió més que justificada per retre-li un homenatge i tornar a reviure i divulgar la seva obra, fent palès especialment als ciutadans de Sabadell que el van conèixer i als que no, que el seu llegat artístic segueix viu i és d’interès.

SENSE TÍTOL

 Malgrat el covid 19 seguim treballant amb els alumnes de 6è de primària de l'escola Joan Maragall, l'exposició que estàvem preparant per mostrar a final de curs a les sales del Museu d'Història.

UNA RAPSÒDIA VISUAL. EXPOSICIÓ VIRTUAL AL MUSEU D'ART

Música, so i silenci a les col·leccions dels Museus de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya                      

Comissària: Montse Frisach

A partir de dilluns, 18 de maig del 2020. DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

 

Totes


A un sol click